Evenimente Rutiere | Onesti

Mobile Menu

ads

Responsive Leaderboard Ad Area with adjustable height and width.

More News

Evenimente Rutiere

noiembrie 18, 2011
Un echipaj de poliție rutieră l-a depistat, la data de 17.11.2011, pe C. Ionuț, de 28 ani, care conducea un autoturism pe strada Victor Babeș din Onești în timp ce avea o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 17.11.2011, în jurul orei 19.00, N. Olivia, de 22 ani, din județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în interiorul localității Sascut, pe fondul neatenției în conducere, i-a accidentat pe P. Mihai, de 48 de ani, din județul Vrancea, V. Constantin, de 37 de ani, din județul Vrancea și pe A. Dănuț, de 56 de ani, din Onești, care traversau strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

P. Mihai și V. Constantin au fost internați pentru îngrijiri medicale la Spitalul Focșani, respectiv la Spitalul Adjud. A treia victimă, A. Dănuț, a fost transportată și internată la Spitalul Județean Bacău.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


politiaromana.ro

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu