EXCLUSIV Sclavi bengalezi pentru ciupercăriile din România: „Mâncare la ceaunul de orez şi odihnă, la grămadă, pe saltele” | Onesti

Mobile Menu

ads

Responsive Leaderboard Ad Area with adjustable height and width.

More News

EXCLUSIV Sclavi bengalezi pentru ciupercăriile din România: „Mâncare la ceaunul de orez şi odihnă, la grămadă, pe saltele”

octombrie 04, 2011
Detalii incredibile despre modul în care erau trataţi în România muncitorii originari din Bangladesh care munceau în Oneşti rezultă din rechizitoriul prin care procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe omul de afaceri Vivian Oancea (46 de ani) şi fiul acestuia Michael Oancea (23 de ani). Cei doi afacerişti sunt acuzaţi pentru trafic de persoane.
Procurorii DIICOT au început ancheta în acet dosar după ce doi cetăţeni din Republica Populară Bangladesh, Delwar Hossin şi Mohammad Remon-Hassan, au fost depistaţi, la data de 15 februarie 2011, de către poliţiştii de la Tranpsorturi Braşov în trenul rapid nr. 346 care circula pe ruta Bucureşti Nord – Viena.

Celor doi le expiraseră viza dată de autorităţile din cadrul Ambasadei României din New Delhi – India, în scop de afaceri şi voiau să ajungă în vestul Europei. Cei doi au povestit poliţiştilor că mai sunt şi alţi concetăţeni ai lor care muncesc la o fermă din Bacău. Ancheta a fost prleută de DIICOT- Serviciul teritorial Bacău

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu